Road Media Webdesign

DYKKERUDSTYR

Vi sender fra dag til dag !!

Månedens tilbud!

Vi tilbyder lige nu de nye Big Blue lygter til rigtig gode priser, og der er mulighed for at tilkøbe en back up lygte for kun 100 kr.

 

Velkommen til webshoppen på Dykker-Butikken.dk.

Her finder du alverdens dykkerprodukter af høj kvalitet. På denne side finder du masser af kategorier, der dækker over alt lige fra våd- og tørdragter til specialudstyr til undervandsjagt, og hos Dykker-Butikken.dk finder du produkterne til de bedste priser på markedet. Udover gode produkter tilbyder vi naturligvis den bedste rådgivning inden for dette felt, da vores ekspertise er stor efter mange års erfaring. Ønsker du de bedste produkter inden for dykkerverdenen, og vil du ikke gå ned på udstyr, er det på denne side, du skal lede efter regulatorer, finner og andet godt dykkerudstyr til dine udskejelser under vandet.

Vi håber at du vil lade os være din leverandør af dykkerudstyr, og at du vil bruge vores kundeservice, hvis der skulle rejse sig spørgsmål vedrørende valg af korrekt dykkerudstyr.

Udstyr der er købt i butikken, får man ikke pengene tilbage, man får et gavekort.

Udover, at Dykker-Butikken.dk forhandler produkter på hjemmesiden, kan du også besøge den fysiske butik i Åbyhøj. Her kan du komme til at samtale mand til mand med ekspedienter, der har stor ekspertise inden for dykning og jagt under vandet, og dette kan være en hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe. Der er et væld af produkter at vælge imellem, og vil du have de bedste produkter, må du ofte spørge professionelle til råds. Har du ikke tid til at besøge den fysiske butik, kan du selvfølgelig også kontakte os over internettet eller telefonisk.

NB: Vi bytter gerne dragter og udstyr, der ikke passer, men vi fraskriver os at betale fragt tur/retur.

footerhr