Road Media Webdesign

INFORMATION   

2.jpg                           7.jpg

Dykker-Butikken
v./ Søren Wiesauer
Silkeborgvej 233
8230 Åbyhøj

telefon butikken :  40882866

nødtelefon 30200866


e-mail: wiesauer@mac.com

Åbningstider i 2015:      

Mandag 11.00 til 18.00

Tirsdag 11.00 til 18.00

onsdag 11.00 til 18.00

torsdag 11.00 til 18.00

fredag 11.00 til 18.00

Lørdag 10.00 til 14.00

I nødstilfælde kan man ringe til Søren på 30200866

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Værksted

Trykprøve af flasker koster 500 kr inkl. moms, regulator sæt reparetion koster fra 300 til 1000 kr ex.moms.
Vi reparerer ALT, også tørdragter! Vi vil være billigst, uden at gå ned på kvaliteten - så ring hvis du har noget du skal have lavet - vi har endnu ikke sagt nej til en kunde.. : )
inspektion af flasker 100 kr, rulning 200 kr.

Serviceværksted
Dykkerbutikken har eget autoriseret værksted. jeg har gennemgået alle de nødvendige kurser for at kunne lave korrekt service på dit dykkerudstyr. Det sikrer at udstyret er blevet serviceret rigtigt, og at der er brugt originale reservedele.

Jeg garanterer normalt service udført inden for 5 arbejdsdage med mindre andet er aftalt. Da det desværre ikke er alle leverandører, der er lige friske til at sende bestilte reservedele, og da det kan hænde at specielle dele kan være i restordre, kan der forekomme forsinkelser. I disse situationer er det muligt at låne udstyr, så du ikke går glip af en god dykkertur.

Vi laver dit udstyr selvom du bor langt herfra!
Hvis du ikke bor i, eller i nærheden af Århus, sender du blot dit udstyr sammen med en kort angivelse af, hvad der er galt, eller blot at det er et årligt eftersyn. Det er en god idé lige at ringe eller sende en mail inden du sender udstyret, så vi kan reservere en tid til det i min kalender.

Mit værksted er autoriseret til at servicere og reparere alle de mærker, vi sælger i butikken. Dog er der ikke er den store forskel på virkemåden på de forskellige mærker, og derfor reparerer vi alle udstyrsmærker med samme garanti!

Vores 4 instruktør har mere en 20 års erfaring til sammen, og derfor mener vi det, når vi siger, at vi kan lave ALT : )

Personale:

soeren.jpgSøren... er dykkerinstruktør og ejer. Har mere end 3000 dyk bag sig, Han har arbejdet i Hurghada og Thailand i 2005/6 og i 2008/9  dykket i Australien, Indonisien, Thailand, Spanien, Egypten, Norge og Sverige, Philippinerne så kom ind og få en hyggelig og sjov snak med ham om alt med dykning.

Film og foto under vandet er hans store passion, og han elsker alt, hvad der har med havet og dykning at gøre. Hans glæde ved at filme under vandet, og de oplevelser der følger med, gør at han ønsker at dele dette med andre.

ida.jpgIda... er 10 år, og dykkerbutikkens yngste dykker, hun synes at dykning er super sjovt.. hendes drøm er at blive dykkerinstruktør inden hun fylder 12 år... : ) og at hendes far skal betale hendes uddannelse.... : D ida begyndte at dykke da hun var 8 år, og der kan ALLE børn begynde at dykke :)

 

 

DSC_0185.jpg

Kasper... er Dykker-Butikkens souschef og webmaster, han er uddannet divemaster og skal igang med instruktør uddanelsen. Kasper Har de fleste af sine dyk i Thailand, men er så småt ved at nærme sig en god portion erfaring i Danmark. Når Kasper ikke står i butikken eller er ude at dykke læser han Bioteknologi på Aarhus Universitet.

 

 

 

7317_156621868643_7851762_n.jpgPeter... er Dykker-butikkens Skolechef og uddannelse ansvarlige Advanced Open Water Instructor i både SSI og PADI regi. Endvidere er han Divemaster Instructor hos SSI. Til dagligt arbejder han som lærer i Århus, men bruger herudover alt tilgængeligt tid på at arbejde med dykning. Peter har dykket i mange forskellige lande - deriblandt; Thailand, Egypten, Sverige, Frankrig og Spanien. Uddannelse og udvikling er Peters hovedfokus, så ham finder du primært i vores uddannelsesafdeling. :-)  

 Unavngivet1.jpg 

 

 

signe.jpg

Signe er en af vores eneste kvindelige instruktør. Hun har dykket siden 2001 og blev PADI instruktør i 2010 under et halvt år langt ophold i Australien. Mere end 10 år med dykning har resulteret i over 600 dyk, hovedsageligt i middelhavet og Australien. Signe er især glad for at tage børn med på deres oplevelser under vand. Til daglig læser hun Molekylær Biologi på Aarhus Universitet.

 

 

 

 

 

 

 

lasse.jpg??? hvem er det ?? det kunne være dig ! vi mangler UVinstruktør og Dykkerinstruktør og Divemaster så skriv eller ring til Søren hvis du vil være en del af et sjovt team... : D

 

 

 

magnus.jpgMagnus... er den gamle instruktør.. kun 1 år på bagen og har uddannet 47 personer indtil vidre.. ELSKER at undervise, og er en rar fyr.. : D elsker heavy og øl... : D

 

 

 

 

 

emil.jpgEmil... er Divemaster og står lidt i butikken, han er vild med uvjagt, og er sammen med lasse teamet i guide og kursus i uvjagt.. men han elsker også natdyk, med flaske.. bliver skide sur hvis han ikke har sin harpun med.... : D

 

 

 

 

DSC_0188.jpgJulie... er Dykker-Butikkens Divemaster, og Julie kan ALT, hun tager godt nok på arbejde i Egypten ved Colonadivers i Elguna, så vil i snakke med hende i efteråret 2012 og vinterne til foråret 2013, skal i tage til Hurghada.

 

 

 

DSC_0189.jpgKim... er Dykker-Butikkens mest rolige divemaster.. der er simpelthen ikke noget der kan gøre ham sur eller gal. Kim bliver instruktør til marts måned.. og han ELSKER dykning... : )

 

 

 

 

DSC_0187.jpgMathis... er Dykker-Butikkens nye Divemaster og UV instruktør + han også står en del i butikken, han ELSKER UV jagt så ham kommer I til at se meget til.. vi har skrevet kontrakt med ham i 10 år, så han bliver gammel i dykkerbutikken.. : )

 

 

 

footerhr